formarajzkötésrajzfestéslámpásoklónemez labda

Diákjainknak

Befektetés a jövőbe

Új Magyarország

Nyertes pályázatok

nfü

„Nevelési-oktatási intézmények tanórai, tanórán kívüli és szabadidős tevékenységeinek támogatása”
intézményünk 5 015 200 Ft támogatást kapott


HATÁRTALANUL! program Tanulmányi kirándulás pályázat keretében iskolánk 1.440.000 Ft támogatást kapott.
A pályázati pénznek köszönhetően hetedik és nyolcadik osztályos tanulóink októberben  kilenc napott töltöttek Erdélyben.
A Waldorf-pedagógia a teljes emberi személyiség kibontakoztatásának szolgálatában áll.
Célja, hogy a gyermeket korának megfelelő testi, lelki és szellemi fejlődésében elősegítve
bevezesse az emberiség kultúrájába.

(Rudolf Steiner)
Osztálytanító álláspályázat!

Waldorf Művészeti Találkozó

2012.04.18.
FacebookTwitteriWIW
Keresés Vissza


XVII. Szent György napi sokadalom és
Waldorf Művészeti Talákozó
április 21-22-én


2012. április 21 -22-én immár 17. alkalommal ismét megrendezésre kerül a Szent György napi Sokadalom és Országos Waldorf Művészeti Találkozó. A hosszú évek alatt hagyománnyá vált, hogy az Óbudai Waldorf Iskola birtokba veszi Óbudán a Fő teret s muzsikával, tánccal, kézműves kirakodóvásárral köszönti a tavaszt.

Az idén számos különleges produkció - részletes program a mellékelt plakáton - fogadja két napon át reggeltől estig a közönséget. Az elmúlt esztendő hagyományait öregbítve az ország minden szegletéből érkeznek a Waldorf Iskolák vendégprodukciói. A Fő téren felállított nagyszínpad mellet, ahol vásári komédiások, táncházak, komoly és könnyűzenei koncertek sorozata váltja egymást, a Térszínházban található Waldorf  kiállítás és színházi csemegék is várják a nagyérdemű publikumot. Szombaton a házigazda 80 tagú Magonc zenekar koncertje szól késő délután a Fő téren. Az alkonyatba lépve egy különleges produkciónak lehetünk részesei. Óriásbábokkal élő zenével és egy 15 m hosszú tűzfújó sárkánnyal elevenedik meg a Szent György legenda – óriásbábos misztérium játék – közel 70 közreműködő előadásában. A szombat estét a KAMPEC DOLORES zenekar nagykoncertje zárja. A hétvégén folyamatosan nyitva tartó kézműves vásárra az ország minden részéből érkeznek kézművesek, mesteremberek. Bekapcsolódhatunk rég elfeledettnek gondolt mesterségek műhelymunkáiba: rokkafonásba, a nemezelés, kovácsmesterség, kosárfonás, kötélverés… műhelytitkaiba. A legapróbbakat babapihenő, a nagyobbakat kézműves játszóház, zsonglőrtanoda és regélő meselabirintus várja. S a tánc, mulatság, muzsika tart amíg bírja a lábunk, hiszen vasárnap este az APUKALIPSZIS zenekar utcabálja zárja az óbudai fergeteges mulatságot.


.Jertek vélünk hát az jó Waldorf Oskolások Szent György napi Tavaszünnepére Napot s csodát látni, Sárkány-táncot járni, napkeltétől napnyugtáig, csillagok hulltá

Szeretettel várunk mindenkit!

Szervező: Óbudai Waldorf Iskola

www.szentgyorgynapivasar.hu