formarajzkötésrajzfestéslámpásoklónemez labda

Diákjainknak

Védőháló a családokértBefektetés a jövőbe

Új Magyarország

Nyertes pályázatok

nfü

„Nevelési-oktatási intézmények tanórai, tanórán kívüli és szabadidős tevékenységeinek támogatása”
intézményünk 5 015 200 Ft támogatást kapott


HATÁRTALANUL! program Tanulmányi kirándulás pályázat keretében iskolánk 1.440.000 Ft támogatást kapott.
A pályázati pénznek köszönhetően hetedik és nyolcadik osztályos tanulóink októberben  kilenc napott töltöttek Erdélyben.
A Waldorf-pedagógia a teljes emberi személyiség kibontakoztatásának szolgálatában áll.
Célja, hogy a gyermeket korának megfelelő testi, lelki és szellemi fejlődésében elősegítve
bevezesse az emberiség kultúrájába.

(Rudolf Steiner)
Osztálytanító álláspályázat!

AntropoSophia Nap

2015.04.16.
FacebookTwitteriWIW
Küldés e-mailben Nyomtatás Keresés Vissza


Az első AntropoSophia Nap
MOM Kulturális Központban

április 18-án
Hagyományteremtő rendezvénnyel az antropozófia megismerését és fellendítését kívánják elősegíteni Magyarországon, különösképpen az antropozófia világszemléletének, szellemi értékeinek megértését szolgáló előadások, bemutatkozók, könyvkiállítók és egyéb programok, foglalkozások révén. Ezen a napon lehetőséget biztosítanak minden antropozófiai alapú életterület bemutatkozására, valamint Dr. Rudolf Steiner magyar nyelven megjelent összes műve és minden antropozófiai kiadvány elérhető lesz.

Ezért az AntropoSophia Napon jelen lesznek a magyarországi antropozófus könyvkiadók, képviseltetik magukat a Waldorf iskolák, óvodák, a különböző képzések, művészeti irányzatok, és találkozni lehet majd a biodinamikus mezőgazdálkodás és az organikus építészet képviselőivel, pedagógusokkal, orvosokkal, művészekkel és terapeutákkal, valamint Waldorf iskolát végzett, "az életbe kikerült" diákokkal.

A rendezvényt Dr. Mesterházi Zsuzsa prof. em. nyitja meg.

A Kupolateremben Euritmia, pantomím műsor, előadás a biodinamikus mezőgazdálkodásról és az antropozófus orvoslásról majd Waldorf diákok által előadott színdarab szerepel a programban.

Külön szekciótermet dedikálnak a gyermekeknek, családoknak.
Az Iciri-piciri mesés-dalos-játék, amit még a legkisebbek is elvarázsoltan hallgatnak, néznek, játszanak együtt. A szülők pedig felfedezik, hogy ők maguk is mennyi mindent kitalálhatnak gyermekeiknek egy kendővel, egy gombolyaggal vagy csupán a két kezükkel. Ugyanitt kézműves foglalkozások csodálatos és természetes alapanyagokkal és egyéb szórakoztató és léleksimogató programok várnak kicsikre és nagyokra egyaránt!
A tematikus szekcióteremben filmvetítéssel egybekötött beszélgetések antropozófus orvoslásról, Waldorf pedagógiáról, Bothmer Gimnasztikáról, zene- és festésterápiáról.

A standoknál széles konyvválaszték, kézműves termékek, biodinamikus ápolószerek, illetve Waldorf iskolák és egyéb antropozófiai alapú kezdeményezések mutatkoznak be, a büfében pedig vegán finomságok fogyaszthatóak.

A részvétel minden programon ingyenes!


Helyszín: MOM Kulturális Központ, 1124 Budapest, Csörsz u.18.